Hvorfor har «Mirakeldrikken» fra Maurten tatt verden med storm de siste årene?
Årsaken er ganske enkel: Dette produktet har løst et problem som utholdenhetsutøvere har slitt med i lang tid. Nemlig å få i seg nok karbohydrater under fysisk anstrengelse uten at det fører til magetrøbbel.
De svenske forskerne i Maurten har utviklet noe de kaller hydrogel-teknologi. Dette gjør at drikken øyeblikkelig omdannes til Gel når den kommer i kontakt med magen. Enkelt forklart gjør dette at karbohydratene innkapsler seg. Denne innkapslingen fører til at kroppen kan tolerere opptil dobbel dose med karbohydrater.
I dag vet vi at at kroppen kan nyttegjøre seg 80-100 gram karbohydrater per time. Der de fleste sportsdrikker tilfører 25-30 gram pr halvliter væske, kan produktene fra Maurten gi deg nettopp 80-100 gram karbohydrater – uten at treningen eller konkurransen må avbrytes grunnet dårlig mage.