Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

REAL TURMAT Pasta Bolognese

Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

Merke: Real Turmat
Tilgjengelighet: Ikke på lager
SKU: 108412
kr 120
- +
banner

Ingredienser

Pasta (durumhvete) (36%), kjøttpudding (storfekjøtt (46%), potetstivelse, stabilisator (E450, E451), dekstrose, salt, krydder, løk, antioksidant (E301, rosmarinekstrakt)) (13%), gulrot (9,6%), tomat (8,3%), tomatpuré, løk, rapsolje, maisstivelse, selleri, kjøttbuljong (gjærekstrakt, maltodekstrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt, brunt sukker, løk), soyasaus (soya, salt, eddik), krydder, hvitløk (0,4%), antioksidant (askorbinsyre).

Allergener: gluten, selleri, soya.

Vekt

Netto: 122 g
Brutto: 139 g
Ferdig tilberedt: 500 g

Holdbarhet

Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

Tilberedning 

  • Riv av toppen på posen ved rivehakket.
  • Tilsett varmt vann (3,8 dl) til nivåmerket.
  • Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.

Ingredienser

Pasta (durumhvete) (36%), kjøttpudding (storfekjøtt (46%), potetstivelse, stabilisator (E450, E451), dekstrose, salt, krydder, løk, antioksidant (E301, rosmarinekstrakt)) (13%), gulrot (9,6%), tomat (8,3%), tomatpuré, løk, rapsolje, maisstivelse, selleri, kjøttbuljong (gjærekstrakt, maltodekstrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt, brunt sukker, løk), soyasaus (soya, salt, eddik), krydder, hvitløk (0,4%), antioksidant (askorbinsyre).

Allergener: gluten, selleri, soya.

Vekt

Netto: 122 g
Brutto: 139 g
Ferdig tilberedt: 500 g

Holdbarhet

Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

Tilberedning 

  • Riv av toppen på posen ved rivehakket.
  • Tilsett varmt vann (3,8 dl) til nivåmerket.
  • Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.